PINSA
ROMANA
Handbakat bröd gjort på romanskt vis!
Ett fylligt, elegant och mångsidigt bröd. Toppa och dekorera den med dina egna favoriter till middagen eller varför inte dela den med flera och servera som förrätt.
Tillagning:
- Sätt ugnen på 250 grader varmluft.
- Ta ut den frysta Pinsan ur förpackningen och toppa den med din favorittopping.
- Baka i förvärmd ugn, på galler i ca 5 min eller tills osten har smält och botten blivit krispig.
Viktigt att ugnen är riktigt varm när du lägger in Pinsan då den ska bakas på hög värme och kort tid. - Toppa gärna upp med färska tillbehör efter ugn, och såklart ringla på lite olivolja för att lyfta smakerna.
Ingredienser:
VETEMJÖL, vatten, rismjöl, olivolja, salt, VETESURDEG, VETEGLUTEN, jäst, bakpulver (E450, E500 majs-stärkelse), emulgeringsmedel E472e, druvsocker, VETEMALTMJÖL, rapsolja, enzymer, mjölbehandlings-medel askorbinsyra.
Näringsinnehåll per 100 g:
Energivärde
Fett
varav mättat fett
Kolhydrater
varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt
905,8 KJ/216,5 Kcal
2,6g
0,4g
39,4g
0,4g
2g
7g
1,4g
Förvaring: -18 – -24 fryst
Vikt: 250g