PITA
ROMANA
Ett smakfullt lantligt bröd, bakat för hand på romanskt vis. Skär upp din Pita och fyll med dina egna smakfavoriter!
Tillagning:
FRYST:
- Sätt ugnen på 150 grader och lägg in din frysta Pita Romana på gallret direkt när du sätter på ugnen. Pitan är klar efter ca 15 min – brödet ska vara helt tinat och blivit varmt.
TINAT:
- Om du har tinat brödet innan så sätt ugnen på 150 grader. Lägg in Pitan på gallret när ugnen blivit varm i ca 5 min.
- Tag ut Pitan och fyll den med varma eller kalla favoriter.
Ingredienser:
VETEMJÖL, vatten, olivolja, salt, VETESURDEG, VETEGLUTEN, jäst, bakpulver (E450, E500 majsstärkelse), emulgeringsmedel E472e, druvsocker, VETEMALTMJÖL, rapsolja, enzymer-mjölbehandlingsmedel askorbinsyra.
Näringsinnehåll per 100 g:
Energivärde
Fett
varav mättat fett
Kolhydrater
varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt
874,2 KJ/208,9 Kcal
2,7g
0,4g
37,3g
0,4g
2g
7,1g
1,5g
Förvaring: -18 – -24 fryst
Vikt: 2 x 140g